Home Algemene Leveringsvoorwaarden ONZE GEGEVENS Links PRIVACY BELEID (AVG) GESCHIEDENIS INPAKSERVICE BOEKEN ADVIES
 
 
Producten
DE NIEUWSTE ARTIKELEN
BOEKEN
CHRISTOFOOR BOEKEN
KERST en BIJENWASKAARSEN
OSTHEIMER
TEKEN , SCHILDEREN & BOETSEREN
HANDWERKEN & HOBBY
GRIMM'S
KABOUTERS
POPPEN EN BEREN
HOUTEN SPEELGOED
SPELLEN
NAAR SCHOOL
KINDERKAMER
KAARTEN
MAGAZIJN OPRUIMING 2018
Extra
Algemene Leveringsvoorwaarden
ONZE GEGEVENS
Links
PRIVACY BELEID (AVG)
GESCHIEDENIS
INPAKSERVICE
BOEKEN ADVIES
REACTIES VAN KLANTEN

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Productlijst  
   

 

Hier vindt U steeds enkele van onze nieuw toegevoegde artikelen.

klik op de afbeelding voor details en beschikbaarheidJAARPLANNER JAARPLANNER    

Manon Berendse

Thuis, school, werk, vrienden, familie en de dingen die je zelf graag doet - in het spitsuur van je leven is het soms goochelen met de tijd. De Jaarplanner helpt je op een simpele manier meer in lijn te leven met de seizoenen. Een musthave voor iedereen die wil leven met het jaar!


14,95 euro


Aantal
FRUITFEEST MET SOPHIE FRUITFEEST MET SOPHIE    

Gerda Muller


Wie weet welk dier meehelpt bij het bestuiven van de bananenbloem?
Weet iemand welke borrelhapjes onder de grond groeien?
En welke onderaan een vrucht hangen?
Of waar de pitjes van de aardbei zijn verstopt?
Welke vrucht heette vroeger ‘Chinese bes’?
En hoe haal je een tamme kastanje uit zijn bolster zonder je te prikken?14,95 euro


Aantal
ZIE ZO ZAAI JE ZIE ZO ZAAI JE    

Annelie Johansson

Geïnteresseerd in het kweken van eigen groenten? Voor groot en klein? Je vind in dit boek de hele cyclus uitgelegd, te beginnen met het zaadje. Wat is het een wonder om dat te zien ontkiemen en uitgroeien tot een plant met blad, stengel en bloeiwijze. En zelfgekweekt smaakt lekkerder, probeer maar uit. Het kan in een moestuin maar ook op een balkon of in een grote pot.


14,95 euro


Aantal
DE MOESTUIN VAN SOPHIE DE MOESTUIN VAN SOPHIE    

Gerda Muller
Sophie woont in de stad, maar als ze vakantie heeft gaat ze naar haar grootouders op het platteland. Zij hebben een schitterende moestuin met heel veel groente en fruit. Dit jaar krijgt Sophie haar eigen tuingereedschap en voor het eerst mag ze haar eigen groenten zaaien en planten.
                                                                                                               Prachtig geillustreerd, informatief prentenboek.
13,95 euro


Aantal
MAMA MAMA    

Helene Delforge en Quentin Greban

Een ontroerend prentenboek met portretten van mama’s over de hele wereld.

Mama! Geen naam zo uniek, geen naam zo universeel, geen naam zo bijzonder. Er zijn zoveel mama’s als er kinderen zijn. En allemaal verdienen ze een eerbetoon.


24,95 euro


Aantal
9 MAANDEN 9 MAANDEN    

Courtney Adamo

Hoe kan uit een piepklein eitje een baby groeien? Wanneer is de baby zo groot als een citroen? Wanneer krijgt hij haartjes en wanneer kan de baby horen dat je tegen hem praat?


14,95 euro


Aantal
BABY BOEK BABY BOEK    

Pirkko Vainio

Babyboek - Voor wie wil vliegen

Een prachtig babyboek om alle grote momenten in het eerste levensjaar van je baby te noteren, die je nooit meer wil vergeten. Herinneringen om voor altijd te koesteren.17,95 euro


Aantal
WORTELKINDERTJES WORTELKINDERTJES    

Sibylle van Olfers

EINDELIJK WEER BESCHIKBAAR

De wortelkindertjes slapen zolang het winter is diep onder de grond, maar als de lente komt, wekt moeder Aarde hen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                -


14,95 euro


Aantal
EILAND EILAND    

Mark Janssen

Een betoverend mooie waterwereld van de schilder van de fantasie

Een vader en dochter lijden schipbreuk en spoelen aan op een klein eiland. Wat zij niet weten, maar jij kunt zien, is dat dat eiland niet is wat het lijkt. Eiland behoedt en beschermt de vader en het meisje zonder dat ze het weten, en voert ze door een prachtige wereld tot ze worden gered. En dan blijkt dat Eiland niet onopgemerkt is gebleven.


14,95 euro


Aantal
SPEL,SPELEN en SPEELGOED SPEL,SPELEN en SPEELGOED    

Lois Eijgenraam

Spelen, hutten bouwen, sjouwen, knutselen, kliederen, gamen, vervelen, speelgoed, speelmateriaal, klimmen, opruimen, jongens en meisjes, binnen en buiten: veel aspecten van het spelen komen in dit speelse boek aan bod. Spelen is van zeer groot belang voor de gezondheid van kinderen, van alle mensen. Alle kinderen spelen als ze zich gezond en wel voelen, ieder speelt zijn eigen spel, maar wereldwijd is er toch een herkenbare spelontwikkeling te bespeuren. Die is in dit boek beschreven. Het ene kind houdt het meest van knutselen en plakken, de ander rent en klimt liever, beiden hebben tijd en ruimte nodig om tot eigen spel en samenspel te komen. De auteur doet voor iedere leeftijd suggesties over speelgoed en de rol van de opvoeder.

12,50 euro


Aantal
PIPPA EN PELLE IN DE LENTETUIN PIPPA EN PELLE IN DE LENTETUIN    

Daniela Drescher

Het is lente, de zon schijnt. Pippa en Pelle spitten, zaaien en sproeien in hun tuin en kijken hun ogen uit. Ze zien een rups, een slakje, een bij en nog veel meer. Hoe zal alles groeien?


7,50 euro


Aantal
PIPPA EN PELLE IN DE ZOMERZON PIPPA EN PELLE IN DE ZOMERZON    

Daniela Drescher

Een zonnig,zomers kartonboekje waarin pippa en pelle nieuwe avonturen beleven. Er is van alles te zien en ontdekken in de mooie kleuren en rustige beelden.


7,50 euro


Aantal
DE WIJSHEID VAN DE WITTE WOLF DE WIJSHEID VAN DE WITTE WOLF    

Aljoscha Long & Ronald Schweppe

We hebben allemaal zowel een zwarte als een witte wolf in ons. De witte wolf is lief en zacht, de zwarte wolf zit vol onrust. In De waarheid van de witte wolf leer je via prachtige volksverhalen je witte wolf te omarmen.


12,99 euro


Aantal
REGELMAAT EN INBAKEREN REGELMAAT EN INBAKEREN    

Ria Blom


Een waardevol boek met praktische adviezen om onrust, overmatig huilen en weinig slapen bij jonge kinderen te voorkomen én te verhelpen. Het is niet alleen bestemd voor ouders en verzorgers, maar ook voor eenieder die beroepshalve met kinderen te maken heeft. Gebaseerd op haar jarenlange ervaring als vrijgevestigd wijkverpleegkundige Ouder- en Kindzorg reikt Ria Blom inzichten en snel tot resultaat leidende methoden aan die de onrustspiraal doorbreken.                                                                                                                                                                                        -


21,50 euro


Aantal
STOCKMAR CADEAUSET STOCKMAR CADEAUSET    Deze prachtige cadeauset bevat:
* kleurpotloden driekantig 18 kleuren + 1 grafietpotlood
* plakaatverf - 12 kleuren + dekwit + penseel + mengpalet
* tekenblok - 50 vel - 18,7x25,3 cm - 120 gr/m252,50 euro


Aantal
DOEKPOPJE DOEKPOPJE    lengte 30 cm

Ton sûr ton roze/oudrozeHet doekpopje is vooral geschikt voor hele jonge kinderen. Zeer geschikt als wiegepopje voor uw baby.
Het lijfje is dubbel genaaid van 100% katoenen flanel; het hoofdje is gevuld met schapenwol.                                                                                                                                -9,95 euro


Aantal
KLIKBOX KNEEDWAS 12 KLEUREN mini rol KLIKBOX KNEEDWAS 12 KLEUREN mini rol    

Weible boetseerkleiWeible boetseerklei droogt niet uit, het kan dus keer op keer weer her/gebruikt worden.
De boetseerklei bevat bijenwas en wordt met voedings-kleurstoffen vervaardigd. Het is volledig hygiënisch en is gluten-vrij.
Door de bijenwas drogen je handen niet uit en het "ruikt" niet. De klei is makkelijk te vormen, maar geeft geen vieze/vette handen.


8,15   7,55 euro


Aantal
KNEEDWAS GLITTER 10 KLEUREN KNEEDWAS GLITTER 10 KLEUREN    150 GRAM

Weible boetseerklei

10 kleuren, totaal 150 gram

Weible boetseerklei droogt niet uit, het kan dus keer op keer weer her/gebruikt worden.
De boetseerklei bevat bijenwas en wordt met voedings-kleurstoffen vervaardigd. Het is volledig hygiënisch en is gluten-vrij.
Door de bijenwas drogen je handen niet uit en het "ruikt" niet. De klei is makkelijk te vormen, maar geeft geen vieze/vette handen.


4,10 euro


Aantal
WERK IN UITVOERING WERK IN UITVOERING    

Krause

Uitschuifboek, Werk in uitvoering
Kom mee naar de straat en het spoor, en klim de steigers op. Je ziet asfalt, leidingen, hijskranen en rupsbanden. Trek aan de zijkanten van de pagina’s, kijk wat er te beleven en ontdekken is...


11,95 euro


Aantal
KLEINE BEER KLEINE BEER    

Else Holmelund Minarik

In Kleine Beer speelt Kleine Beer in de sneeuw. Hij vliegt naar de maan. Hij doet een wens. En hij is jarig. Maar weet Mama Beer dat wel?


11,50 euro


Aantal

Algemene Leveringsvoorwaarden ONZE GEGEVENS PRIVACY BELEID (AVG) REACTIES VAN KLANTEN